Electronica auto

Magazin de electronica auto in Moldova

Daca de mult timp cautati un magazin de electronica auto in Chisinau, unde puteti cumpara toate produse necesare simultan, atunci ati ajuns la locul potrivit! Pentru a satisface toate nevoile dvs. de divertisment mobil, electronica auto este disponibila intr-o gama larga, de la accesorii Bluetooth, amplificatoare, difuzoare si navigatie GPS, pina la radio prin satelit si alarma auto.

Electronica auto in Moldova astazi este reprezentata intr-o mare varietate de dispozitive si adaptori care fac chiar si calatoriile lungi cu automobil mai confortabile si placute.

Radiouri auto in Chisinau fac calatoria distractiva, muzica creeaza o stare de spirit si se incarca cu veselie sau ofera liniste, sau sufleteasca pe drumul spre casa. Este dificil pentru o persoana moderna sa-si imagineze masina fara radio si functii precum Bluetooth si USB. Functiile avansate, cum ar fi compatibilitatea cu smartphone-uri, va pot transforma masina intr-un centru de comunicatii mobile cu functia hands-free.

De asemenea, este important sa aveti navigatori pentru auto in Moldova pentru a ajunge rapid si in siguranta in orice punct al orasului sau fara teama sa mergeti intr-o calatorie in afara acestuia. Registratorii pot ajuta in multe situatii controversate pe drum si pot ajuta la evitarea procedurilor lungi si a pierderii de timp. Nimeni nu este imun la incidente accidentale, dar numarul lor poate fi redus. Este deosebit de usor sa faceti acest lucru instalind pe masina senzori de parcare. In Chisinau, multi soferi simt o lipsa de spatiu, in special in locurile de parcare, iar utilizarea senzorilor va ajuta la protejarea barei de protectie si a nervilor.

Siguranta unui automobil este intotdeauna in pericol daca nu este amplasata intr-o zona protejata, astfel incit starea acestuia depinde in mare masura de calitatea si fiabilitatea alarmei. Alarma auto fiabila in Moldova nu mai este, de asemenea, un capriciu al proprietarului vehiculului. Aici puteti alege, de asemenea, modulatoare, semnale pentru auto si chiar antene.

Puteti cumpara electronica auto in Chisinau de la producatori de incredere in magazinul nostru online Pigeon auto. Rasfoiti catalogul modelelor propuse si alegeti dispozitivul si accesoriul potrivit pentru dvs. Puteti comanda electronica auto cu livrare la domiciliu in doar citeva clicuri. De asemenea, puteti plasa o comanda si puteti ridica singur produse.

Pigeon Auto - accesorii pentru auto in Moldova!

700,00 MDL
1 999,00 MDL
2 200,00 MDL
2 100,00 MDL
1 200,00 MDL
2 100,00 MDL
1 400,00 MDL
4 600,00 MDL
Arata alte 9 produse