Compresoare și consumabile

Compresoare in Moldova

Daca va aflati undeva cu o anvelopa plata, atunci compresoare in Chisinau pentru umflarea anvelopelor sunt un fel de asigurare care va poate ajuta sa va intoarceti rapid si in siguranta la drum fara a apela la ajutorul unui evacuator. Si ce ar putea fi mai putin interesant decit sa astepti ajutor pe drum, mai ales cind poti rezolva singur problema.

Datorita faptului ca unele masini moderne sunt echipate cu anvelope plate si echipate cu sisteme de monitorizare a presiunii in anvelope, exista o conceptie gresita ca o pompa de anvelope sau un compresor de aer nu mai este necesara. Dar acest lucru nu este cazul, deoarece anvelopele pot pierde aer in timp, chiar daca nu aveti o punctie.

Avind propriul compresor de umflare a anvelopei inseamna ca puteti verifica in mod convenabil si regulat presiunea in anvelope pentru a va asigura ca este in intervalul optim. Anvelopele sub-umflate sau supra-umflate pot avea multe consecinte negative asupra experientei dvs. de conducere, afectind economia de combustibil si uzura anvelopelor.

De asemenea, trebuie sa fie monitorizata starea compresorului. Ca orice dispozitiv automat, compresorul consta din multe mecanisme care sunt, de asemenea, supuse uzurii. Puteti gasi consumabile pentru compresoare in Moldova in magazinul nostru PIGEON auto.

Intretinerea corecta si in timp util a echipamentelor este una dintre conditiile importante pentru functionarea pe termen lung si neintrerupta a compresoarelor. Principalele componente pentru compresoare in Chisinau sunt: filtrele, cartusele, centurile si uleiul.

Cumpararea unui inflator de anvelope este o investitie mica care va ajuta la prelungirea duratei de viata a anvelopelor dvs. si va va economisi bani pe termen lung. Puteti cumpara componente pentru compresoare in Moldova la preturi placute de la noi. Doar selectati compresorul sau piesele necesare pentru acesta, puneti-le in cos si plasati o comanda online intr-un minut.

Pigeon Auto - accesorii pentru auto in Moldova!