Chimia auto

Chimia auto si autocosmetica in Moldova

Indiferent unde te duci, de la naveta la calatoriile in diferite tari, petreci mult timp in masina in fiecare zi. Si cind toata lumea maninca, lucreaza si se joaca in masina, puteti conta pe scurgeri, pete, bucati de par de la animale si multe altele. Unii oameni petrec aproape la fel de mult timp in masina ca acasa si vreau ca exteriorul si interiorul masinii sa fie intotdeauna curate si sa miroasa frumos.

Magazin nostru de chimia auto in Chisinau va va ajuta cu curatarea rapida si mentinerea curateniei constante in automobil dvs. Folosind produse de curatare obisnuite din catalogul nostru, inscriptia tradatoare "spalati-ma" nu va aparea pe masina voastra, iar pasagerii vor intra in salon cu siguranta.

Chimia pentru auto in Moldova este diferita de chimia pentru casa. Pentru pielea delicata naturala, utilizata pentru tapiterie interioara sau material tesut, sunt necesare agenti de curatare blindi, dar in acelasi timp puternici.

Autocosmetica in Chisinau sunt concepute pentru a indeparta murdaria veche fara a fi nevoie sa folositi perii dure, care pot lasa urme pe suprafetele din plastic sau lemn. Aceasta chimie va permite sa folositi cirpe moi pentru masini, fara a compromite calitatea curatarii.

Servetele pentru auto in Moldova sunt potrivite pentru curatarea regulata si zilnica a interiorului. Ei sunt prieteni automobilistilor de multi ani, care se afla in torpedou sau portbagaj in principal datorita utilizarii lor simple si rapide. Pentru a remedia daune minore, cum ar fi jetoane sau defectiuni mici in interiorul cabinei, puteti utiliza adezivi pentru auto.

In magazinul nostru puteti cumpara chimia pentru auto in Chisinau, care vor face fata cu usurinta prafului, murdariei si gunoiului, astfel incit masina dvs. sa devina curata in cel mai scurt timp posibil si fara prea mult efort! Gama include, de asemenea, produse antigel care vor face fata sarcinii lor chiar si in cele mai severe ingheturi si materiale de etansare pentru auto, care va elimina scurgerile de lichid de racire, apa, ulei si alte lucruri. Este, de asemenea, utilizat pentru lipirea diferitelor suprafete si umplerea fisurilor.

Puteti comanda chimia auto in Moldova direct cu livrare la domiciliu pentru a va pune masina in ordine in cel mai scurt timp posibil. Puteti gasi toate materialele necesare pentru curatenia automobilului dvs. in PIGEON auto.

Pigeon Auto - accesorii pentru auto in Moldova!