Uleiuri și lichide tehnice

Uleiuri de motor si lichide de frana in Moldova

Masina consta in intregime din mecanisme de miscare, care devin din ce in ce mai perfecte in fiecare an, dar mai complexe in conformitate cu principiul dispozitivului. Pentru o functionare eficienta si pe termen lung, aceste mecanisme necesita pur si simplu o lubrifiere de inalta calitate. Aici puteti gasi lichide tehnice in Chisinau, dar o atentie deosebita trebuie sa fie acordata, cum ar fi:

  • Ulei de motor
  • Ulei de transmisie
  • Lichid de frina

Pentru a mentine starea de sanatate a masinii, toate lichidele trebuie sa fie schimbate in mod regulat si starea lor trebuie sa fie monitorizata.

Inlocuirea sau reumplerea uleiului de motor este cruciala pentru mentinerea performantei motorului. Uleiuri pentru auto in Moldova in motorul masinii dvs. ajuta la mentinerea bunei functionari a pieselor in miscare, care transporta resturile si protejeaza impotriva deteriorarii.

Uleiuri de motor in Chisinau sunt cele mai populare consumabile. Uleiul functioneaza din greu si in timp se poate evapora, picura sau isi poate pierde eficacitatea. Trebuie sa verificati in mod regulat nivelul uleiului si sa il completati, daca este necesar. De asemenea, ar trebui sa fie schimbat in mod regulat pentru a va salva motorul.

Automobilul vostru nu se va descurca fara a lubrifia alte parti. Astfel, uleiuri de transmisie in Moldova va vor ajuta cutia de viteze sa se miste fara probleme si sa faca volanul mai usor de gestionat, ceea ce va afecta semnificativ confortul si calitatea conducerii. Una dintre cele mai importante sunt lichide de frina. Poate ca nivelul si prezenta lichidului de frina ar trebui sa fie monitorizate cel mai mult, deoarece siguranta voastra pe drum si soferii din jurul dvs. depind de acestea.

Autouleiuri in Moldova au o perioada de inlocuire recomandata si aceasta este o data pe an. Daca perioada de schimbare a uleiului pe masina s-a incheiat si o cautati chiar acum, atunci ati ajuns la locul potrivit. In magazinul PIGEON auto gasiti cele mai favorabile oferte de a cumpara uleiuri pentru auto in Chisinau.

Va invitam sa comanda uleiuri de motor si alte lichide in magazinul nostru online. Avem lichide tehnice de la cei mai buni producatori si la preturi accesibile, dar trebuie doar sa plasati o comanda. Il vom livra direct la domiciliu, dar puteti ridica singur achizitia de la punctul de ridicare.

Pigeon Auto - accesorii pentru auto in Moldova!