Lamele ștergătoarelor

Stergatoare si lamele stergatoarelor in Moldova

Lamele stergatoarelor in Chisinau sunt adevarate ajutoare pe drum si nu poti face fara ele, mai ales pe vreme rea. Datorita acestor dispozitive, putem vedea intotdeauna in mod clar drumul care duce la impresii noi. Periile fac fata murdariei, prafului, insectelor si, de asemenea, va permit sa nu va opriti si sa mergeti inainte in ciuda ploii sau a zapezii.

Ar fi pur si simplu imposibil sa conduci fara perii, motiv pentru care este atit de important sa alegeti lamele de parbiz in Moldova de inalta calitate. Numai parbize de calitate pot sterge perfect sticle din spate in toate conditiile meteorologice. Toate acestea sunt utile pentru cei care calatoresc adesea in timpul ploii, zapezii si a altor conditii adverse.

In timp, partile de cauciuc ale periilor se pot uza sau se pot prabusi – acest lucru se poate observa imediat. Daca observati brusc probleme, ar trebui imediat de a cumpara stergatoare in Chisinau, care se vor descurca perfect cu sarcina lor. In caz contrar, periile vechi vor incepe sa scirtiie sau sa se blocheze, vizibilitatea drumului se va deteriora. Nu lasati inlocuirea periilor pentru mai tirziu, deoarece conducerea cu vizibilitate redusa a drumului este periculoasa atit pentru dvs., cit si pentru masinile si oamenii din jur.

In magazinul nostru, puteti comanda lamele stergatoarelor in Moldova cu inalta calitate si continuati sa va bucurati de o priveliste magnifica asupra drumului. Tot ce aveti nevoie este sa alegeti periile potrivite in catalogul magazinului nostru si sa plasati o comanda. Avem stergatoare de la diferiti producatori si diferite categorii de preturi. Cu siguranta veti putea alege cele care se potrivesc automobilului vostru.

De a cumpara parbioze in Chisinau cu livrare direct la domiciliu in magazinul nostru PIGEON auto. De asemenea, dupa comanda, puteti ridica singur toate materialele si instrumentele de la punctul de ridicare.

Pigeon Auto - accesorii pentru auto in Moldova!

18,00 MDL
18,00 MDL
18,00 MDL
18,00 MDL
Arata alte 13 produse