Asistență tehnică

Asistenta tehnica in Moldova

Kituri de automobilist in Chisinau contin toate elementele esentiale pentru siguranta dvs. si a masinii voastre. Prezenta majoritatii acestor elemente este necesar sa aveti in masina cu conformitate cu regulile si cerintele. Nu este necesara utilizarea de asistenta tehnica in Moldova doar pentru trecerea unei inspectii tehnice.

Setul complet de elemente, care este prevazut de reguli, poate ajuta intr-o situatie dificila pe drum sau chiar poate salva o viata. In plus, va recomandam sa completati aceste kituri cu elemente pe care le considerati necesare. In magazinul nostru online puteti gasi tot ce aveti nevoie care trebuie sa fie in portbagaj.

Truse de primul ajutor in Chisinau in interiorul automobilului sunt un set obligatoriu. Trebuie sa fie acordata o atentie deosebita calitatii continutului. Nu aveti nevoie de un garou care se va rupe inainte de a-l folosi.

Semne de urgenta in Moldova nu sunt mai putin importante decit o trusa de primul ajutor si un stingator de incendiu. Absenta unui semn va ameninta cu cel putin o amenda si, cel mult, cu dificultati suplimentare pe drum in caz de defectiune sau accident.

In cazul unei defectiuni vor ajuta, de asemenea, veste pentru auto. In Chisinau, acestea nu mai sunt elemente obligatorii, dar indeplinesc o functie foarte importanta - ajuta alti soferi sa te vada mai bine pe drum si, in plus, sa-ti protejeze hainele de pete si deteriorari.

Cabluri de remorcare in Moldova sunt, de asemenea, optionale, cu toate acestea, toata lumea este constienta de importanta lor la momentul potrivit. Daca s-a intimplat ca masina dvs. sa se opreasca pe autostrada sau sa treaca prin padure, lipsa unui cablu poate agrava semnificativ situatia. Aceasta include, de asemenea, legaturi pentru auto.

Nu este absolut necesar sa purtati canistre cu dvs. dar continutul lor va poate ajuta pe drum. Le puteti folosi pentru apa obisnuita, ulei, lichid de racire sau rezerva de combustibil. Iar cutii de udare pentru auto in Chisinau vor ajuta la utilizarea cu atentie a continutului canistrei. La urma urmei, daca o defalcare te-a prins pe drumul spre munca, atunci ramii curat si nu varsati ulei pe tine insuti este una dintre prioritati.

Pentru astfel de cazuri, este foarte convenabil daca aveti si manusi pentru auto. In Moldova sau peste hotare, este important sa fie complet echipate cu elementele necesare. Acestea pot fi inutile de cele mai multe ori, dar in momentul in care este nevoie de ceva din lista, veti fi recunoscatori pentru prezenta lor.

Inainte de a merge intr - o calatorie lunga sau o vacanta cu masina - asigurati-va ca aveti un kit pentru automobilist in portbagaj. Puteti comanda asistenta tehnica auto in Chisinau direct cu livrare la domiciliu in magazinul nostru PIGEON auto.

Pigeon Auto - accesorii pentru auto in Moldova!