Chimia casnica

Chimia auto casnica in Moldova

Nimic nu afecteaza perceptia unei masini ca curatenia ei. Un automobil stralucitor adauga incredere proprietarului si face calatoria mai placuta.

Chimia auto casnica in Chisinau este cheia curateniei masinii voastre. Multi proprietari de automobil se bucura sa aiba grija de masina lor si incearca sa o pastreze curata pe cont propriu. Dar cu cit acest proces va fi mai usor si mai convenabil, cu atit mai bine.

Datorita componentelor puternice de spalare, spalarea automobilului nu dureaza mult si va permite sa curatati masina de grasime si funingine, murdarie si resturi. Acelasi lucru este valabil si pentru orice gudron rutier, sare, urme de insecte sau alti poluanti. Chimia pentru auto proceseaza fiecare contaminare si o dizolva.

Chimia casnica pentru auto in Moldova difera in ceea ce priveste compozitia lor de produse de curatare pentru uz casnic. Acestea contin substante chimice specializate care sunt cruciale pentru spalarea masinilor, deoarece determina cit de curate vor fi.

Produse de curatare selectati corespunzator si utilizarea corecta a acestora vor putea garanta integritatea vopselei si curatarea sigura fara deteriorari, precum si spalarea eficienta si rapida. Prin urmare, este necesar sa abordam cu intelepciune problema alegerii chimiei si a aplicarii acesteia.

Dar dupa spalarea principala, puteti aplica produse de curatare suplimentare in Chisinau - etansanti si ceara, ceea ce va conferi masinii un aspect radiant. Cind utilizati substante chimice, nu uitati si de propria siguranta. Asigurati-va tractului respirator si a ochilor de la obtinerea produsului. De asemenea, utilizati manusi pentru a proteja pielea.

Puteti cumpara chimia casnica pentru auto in Moldova de inalta calitate in magazinul nostru online PIGEON auto. Catalogul ofera o gama larga de produse la preturi accesibile. Tot ce trebuie sa faceti este sa puneti produsul care va place in cos si sa plasati o comanda. Puteti comanda chimia auto in citeva clicuri direct cu livrare la domiciliu sau puteti ridica singur toate produsele din punctul de ridicare.

Pigeon Auto - accesorii pentru auto in Moldova!

160,00 MDL
420,00 MDL
65,00 MDL
65,00 MDL
65,00 MDL
65,00 MDL
180,00 MDL
298,00 MDL
45,00 MDL
140,00 MDL
140,00 MDL
Arata alt 24 produs